Обща икономическа теория
Заглавие: Обща икономическа теория

Описание: „..Предназначен е за учениците от 9-ти и 10-ти клас на професионалните гимназии, в които се изучават специалностите "Икономика и мениджмънт" и "Предприемачество и мениджмънт", за професионалните гимназии с неикономически профили и специалности, за СОУ с профили Стопански мениджмънт и Туризъм и др... ”

Цена: 10.80 лв лв.
ISBN: 9789548496902
Автор: Емилия ЙордановаРезитбени операции в овощната градина
Заглавие: Резитбени операции в овощната градина

Описание: „..
  • Кога и как, защо и колко голяма да бъде резитбата в овощната градина?
  • Еднаква ли е тя за различните овощни видове?
  • Кога да подрязваме?
  • Кога да формираме?
  • Коя формировка за кой вид и сорт е подходяща?
  • Можем ли да берем плодове без добра резитба?
  • Как и кога да присаждаме?
  • Откъде да вземем подходящи калеми?
  • На тези и на много други въпроси ще намерите отговор в двете книжки, подготвени специално за вас от "Хоби Фермер" и ИК "Дионис"
.. ”


Цена: 4,00 лв лв.
ISBN: 9789-954-292-10-97Златна книга за тестата и за печивата
Заглавие: Златна книга за тестата и за печивата

Описание: „..

Ако искате да приготвите вкусен сладкиш за цялото семейство, да изненадате своите гости със стилна торта, направена по оригинална рецепта, или набързо да изпечете солени хапки вземете Златна книга за тестата и за печивата.

Създавана в продължение на повече от 50 години, тя достига до нас, съхранила подбрани, лесни за изпълнение, доказали своите качества над 500 оригинални рецепти, по които може да се приготвят печива от всички видове. Началото поставено в далечната 1950 година и още тогава книгата е спечелила признанието на професионалисти и домакини. Преиздавана е повече от 30 пъти и непрекъснато е осъвременявана.

В стройно подредените й раздели ще намерите основните рецепти за всички видове тесто, както и идеи какво да приготвите от тях. В отделна тема са разгледани всички кремове и пълнежи.

Не е забравено и декорирането, благодарение на което да пожънете заслужени аплодисменти.

На финала са събрани много важни съвети, които биха послужили както на любителите кулинари, така и на професионалистите.

С пожелание за приятни мигове в кухнята.  

ИК Дионис

.. ”


Цена: 16.90 лв лв.
ISBN: